Gamer.no-ligaene

Har du meldt deg på høstens norske ligaspill?

Om en måned starter vi opp seriene i League of Legends, Counter-Strike og StarCraft II.

Dette er SteelSeries StarCraft League Høsten 2014:

Vis mer

Vårens SteelSeries StarCraft League var en stor suksess her på Gamer.no, og om en knapp måned starter sesong to med 30 000 kroner i premiepotten i den øverste divisjonen.

Samtidig utvider vi ligakonseptet med to spill: League of Legends og Counter-Strike: GO. Disse blir en del av Logitech G Series som skilter med 15 000 kroner i premiepotten per spill.

Åpent for alle

De to nye ligaene er åpne for alle og det er to måter laget ditt kan bli med på: Enten ved å prøve å kvalifisere dere til toppdivisjonen med pengepremier eller ved å melde dere inn og bli plassert i en lavere divisjon basert på lagets prestasjoner. Lag i lavere divisjoner vil være med å kjempe om opprykk i hver sesong.

Kvalifisering til toppdivisjonen med premier:

Åpen påmelding for alle andre divisjoner:

Påmeldingen til de to kvalifiseringene er åpen frem til og med fredag 13. august, mens påmeldingen til øvrige divisjoner er åpen frem til og med 25. august.

Åtte lag er allerede forhåndskvalifisert til Logitech G Series gjennom to kvalifiseringsrunder i våres. Nå skal det altså avgjøres hvem som får de siste plassene.

Kampene i alle tre ligaene går ukentlig utover høsten vil bli vist og kommentert av vinnerne i vår pågående casting-konkurranse. Sluttspillet blir arrangert i Oslo.

Siste fra forsiden