Hardy-guttene inntar spillverdenen

Frank og Joe Hardy må snart løse mysterier på dataskjermene våre.

The Adventure Company og JoWooD har kunngjort at de har sikret seg en avtale med Simon & Schuster Children's Publishing, som gir dem rett til å lage en serie familievennlige eventyrspill basert på den populære bokserien om Hardy-guttene.

Det første spillet er basert på boka The Tower Treasure (Hardy-guttene og Skatten i Tårnet), som opprinnelig kom ut i 1927 (med en oppdatert utgave i 1959). Dette var den første boka om de to tenåringsdetektivene.

The Tower Treasure vil få sin spillmatisering til høsten neste år, og i løpet av de neste fem årene vil det få selskap av en rekke andre mysterier med brødrene Hardy.

JoWooD og The Adventure Company forteller at de ønsker å lage en serie spill som forholder seg trofast til de originale historiene og figurene, og kommer med flotte og varierte omgivelser, utfordrende og intelligente gåter og et enkelt brukergrensesnitt.

– Tilhengerne har ventet, og vi står klar til å levere en serie eventyrspill som garantert blir familieklassikere, forteller JoWooD-sjef Albert Seidl.

Siste fra forsiden