Harry Potter og Føniksordenen

Her en PC-demo av det kommende spillet om kjendismagikeren Harry Potter.

Filmen «Harry Potter og Føniksordenen» er basert på boka med samme navn, og har premiere i Norge 13. juli. Men allerede torsdag denne uken slippes spillmatiseringen til PC og alt som kan krype og gå av stasjonære og håndholdte konsoller.

Skjermbilde fra Xbox 360-versjonen.

I det siste magieventyret kommer Harry tilbake til sitt femte år på Galtvort, hvor han oppdager at trollmannssamfunnet ikke tror på historien om hans nylige møte med slemme Lord Voldemort. Mange tror at hele greia har blitt oppdiktet av rektor Humlesnurr, og magiminister Cornelius Bloef mistenker Humlesnurr for å prøve å underminere ministeriets autoritet.

Spilleren får rollen som Harry Potter og flere andre viktige figurer (slik som Humlesnurr og Sirius Svaart). Gjennom spillet får man bruke tryllestaver og oppleve et av de farligste og mest spennende årene i den unge trollmannens liv. Underveis får de utforske viktige steder på Galtvort i detalj, og alle stedene skal være gjengitt på samme måte som i filmen.

I dag slapp Electronic Arts en spillbar demo av PC-versjonen. Her får du anledning til å utforske deler av Galtvort, og møte noen av karakterene fra filmen. Demoen veier 419 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Siste fra forsiden