FaZe i ESL One New York

Håvard «rain» Nygaard og FaZe vant ESL One New York

Tapte ikke ett eneste kart i hele turneringen.

FaZe stakk av med seieren i New York.
Patrick Strack/ESL

DISSE SPILLER FOR FAZE:

Vis mer

Håvard «rain» Nygaard
Finn «karrigan» Andersen
Nikola «NiKo» Kovač
Ladislav «GuardiaN» Kovács
Olof «olofmeister» Kajbjer

Det europeiske storlaget FaZe har hatt noen trøblete måneder siden major-fiaskoen i sommer, men ser ut til å ha stabilisert skuta etter å ha hentet inn to nye spillere i slovenske Ladislav «GuardiaN» Kovács og svenske Olof «olofmeister» Kajbjer.

Helgens store test var i New York, og for en test det ble. I løpet av helgen møtte Nygaard og hans gutter lag som Astralis og Virtus.Pro, uten å tap ett eneste kart.

Møtte amerikansk lag i finalen

Håvard «rain» Nygaard og FaZe imponerte.
Adela Sznajder/DreamHack

I finalen skulle de måle krefter mot Team Liquid, som på sin side nådde sin andre finale på rad i store turneringer. Finalen skulle spilles på fem kart om nødvendig. FaZe satte standarden allerede på første kart, og ledet hele 15-0 etter første omgang, før de sikret seieren 16-3. Andre kart ble en del jevnere, men der også vant FaZe. På siste kart ble det heller aldri noen kamp, og dermed kunne jubelen bryte løs.

Nordmannen var sentral i alle kampene, og var den spilleren med nest høyest rating i turneringen, like bak lagkamerat Nikola «NiKo» Kovač. Alle fem fra FaZe ble rangert i topp ti.

Til HLTV.org sier Kovač følgende:

– Vi skal prøve å vinne hver eneste turnering vi deltar på. Jeg mener at vi har alt vi trenger for å gjøre det nå, så er det bare opp til oss å legge ned nok tid sammen som et lag.

Siste fra forsiden