Heart of Empire: Rome kansellert

Det romerske bybyggerspillet Heart of Empire: Rome har blitt kansellert.

Paradox Interactive, som skulle gi ut bybyggerspillet Heart of Empire: Rome i Nord-Amerika, har kunngjort at spillet har blitt kansellert. Spillet ble opprinnelig kunngjort i 2004, og har blitt utsatt flere ganger. Nylig var planen å få spillet ut på markedet i løpet av første kvartal 2007, men i stedet har det altså blitt droppet.

Heart of Empire: Rome

Paradox har ikke sagt hvorfor spillet ble kansellert, men forteller at de synes det er leit at spillet ikke kommer ut. Deep Silver, som skulle stå for den europeiske utgivelsen, har også bekreftet overfor ulike nettsteder (inkludert Worthplaying) at de ikke vil gi ut spillet. De har imidlertid fortsatt skjermbilder og informasjon på nettstedet sitt, hvis du er interessert.

Heart of Empire: Rome ble utviklet av Deep Red. Her skulle du ha fått sjefsrollen i den romerske hovedstaden, og måtte sørge for velferden til de 100 000 innbyggerne i byen. Dessuten måtte du holde politiske motstandere i sjakk ved hjelp det ofte skitne politiske spillet som foregikk i datidens Roma.

Deep Red har ikke kommentert kanselleringen, og nettstedet deres er for øyeblikket nede for vedlikehold. Deep Red jobber også med det Theme Hospital-aktige Hospital Tycoon.

Siste fra forsiden