Hearthstone

Hearthstone får sitt eget verdensmesterskap

Blizzards løfter sitt populære kortspill til nye høyder.

Hearthstone får mesterskap.
Blizzard

I høst steller Blizzard i stand tidenes første verdensmesterskap i Hearthstone: Heroes of Warcraft. Nyheten ble annonsert på onsdag gjennom selskapets blogg.

Turneringen holdes under årets Blizzcon der 16 kvalifiserte spillere møtes for å kjempe om tittelen som verdens beste Hearthstone-spiller. Disse vil bestå av spillere fra fire ulike regioner: Amerika, Europa, Kina og Korea/Taiwan. Det vil holdes kvalifiseringsturneringer i hver av regionene for å bestemme de fire spillerne som er gode nok til å ta turen til Anaheim senere i år.

Mange muligheter for europeere

Forvent å se mer av denne flaten under BlizzCon.

Kvalifiseringsmulighetene er unike for de forskjellige regionene. I den europeiske regionen vil spillerne få mange sjanser til å stikke av med en plass i kvalifiseringsturneringen. De 16 best rangerte spillerne fra hver sesong mellom april og august vil automatisk bli tildelt en plass i kvalifiseringsrunden. Her møter de spillere som har vunnet ulike ukentlige-turneringer og arrangementer.

De vil også måtte kjempe mot noen heldige utvalgte som vil bli seedet av Blizzard. Dette uttaket baseres på hvilke resultater de har levert i løpet av hele året. Har man likevel ikke kvalifisert seg så er ikke alt håp ute – rett før den avgjørende kvalifiseringsturneringen holdes det en «Last Call»-turnering for å fylle opp de siste ledige plassene.

Holdes under Blizzcon

Verdensmesterskapet skjer under årets Blizzcon-festival i Anaheim, som er Blizzards feiring av deres egne spilluniverser: WarCraft, StarCraft og Diablo. Festivalen holdes årlig i Anaheim-senteret i California. Du kan følge med på turneringene når arrangementet går av stabelen den 7. til 8. november.

Vi anmeldte Blizzards kortspill for et par uker siden.
– Hearthstone er både velpolert og vellaget, sa vår anmelder »

Siste fra forsiden