Hearts of Iron 3 annonsert

Største Paradox-satsning noensinne

De svenske strategiekspertene i Paradox har kunngjort Hearts of Iron 3.

I Hearts of Iron 3 (tidligere kjent som Project Mayhem) sendes vi nok en gang tilbake til andre verdenskrig, hvor vi får rollen som en av verdens statsledere, og må sikre vår nasjons overlevelse i den verdensomspennende krigen.

Hearts of Iron II: Doomsday.

Handlingen foregår på et gigantisk verdenskart med over ti tusen provinser. Paradox lover et svært detaljert og omfattende strategispill, og de skryter av at det også vil komme med en mengde nye funksjoner og systemer.

Utviklingssjef Johan Andersson forteller dette om kunngjøringen:

– Det er klart at dette er et spill tilhengerne av våre titler har lengtet veldig etter. Før vi trakk sløret fra prosjektet hadde det dedikerte forumet over fjorten tusen visninger på tjuefire timer, og et nytt Hearts of Iron-spill var på toppen av alles ønskelister.

Paradox vil ikke ut med særlig mange detaljer om spillet akkurat nå, men lover å vise det frem på Games Convention. Vi har en avtale om å ta en titt på spillet senere i dag.

Lanseringen vil finne sted i løpet av tredje kvartal 2009. Paradox vil gi ut skjermbilder og video fra spillet i løpet av uken.

Siste fra forsiden