Heftig nettkamp i Savage 2

Savage 2 lansert på nettet

Nå kan du kjøpe Savage 2: A Tortured Soul direkte fra utviklerne.

S2 Games har lansert Savage 2: A Tortured Soul, etterfølgeren til det kritikerroste actionstrategispillet Savage: The Battle for Newerth. Spillet er for øyeblikket kun tilgjengelig direkte fra utviklerne.

Savage 2 ser absolutt ikke ille ut

Savage 2: A Tortured Soul følger i forgjengerens fotspor, og er et flerspillerspill som blander action og strategi. Kort fortalt er det et sanntidsstrategispill der hver enkelt enhet styres av en individuell spiller.

Her møtes to lag, hvert med mellom fem og sytten spillere, i kamp på store landområder. Vanlige spillere ser handlingen fra bakkenivå, mens kommandøren ser det hele fra fugleperspektiv, og kan gi ordre til spillerne.

Som seg hør og bør i et sanntidsstrategispill, finnes det en rekke typer enheter å velge mellom, og enten du liker å skyte fienden fra avstand eller gruse dem med bare nevene burde du få noe å glede deg over her.

Om du synes Savage 2 høres spennende ut, men ikke tør punge ut for fullversjonen uten å selv ha prøvd spillet, kan du laste ned en gratis versjon og spille den online i fem timer før du må betale for å fortsette nettkampen.

Gratisversjonen gir deg også mulighet til å spille øvingsdelen (enspiller) så mye du vil, og du kan også spille gratis på LAN så lenge du måtte ønske det.

I tillegg til å kunne spille online, tilbyr fullversjonen full støtte for klaner og muligheten til å samle objekter som du kan bruke i flere kamper. Fullversjonen kan kjøpes for den nette sum av 29,99 dollar (160 kroner).

Mer informasjon om Savage 2 finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden