Heftig nytt for TrackMania

Nytt TrackMania Nations i april

Snart kommer et nytt TrackMania Nations og en massiv oppdatering til TrackMania United.

Gratisspillet TrackMania Nations har blitt en enorm suksess, og med sine nesten 3,4 millioner spillerkontoer (i november i fjor) mener både Nadeo og Guinness Rekordbok at det er det mest populære onlinebaserte bilspillet i verden.

Hvis de hadde hatt slike baner i Formel 1, ville jeg garantert vært mer interessert i sporten.

16. april kommer etterfølgeren, TrackMania Nations Forever. Spillet blir gratis, og leverer en kraftig oppdatert versjon av Stadium-miljøet fra Nations, samt en solid enspillerdel og 65 helt nye baner.

Som vanlig fokuseres det på konkurranse, spillmiljø og kreativitet. Spillet har avanserte rangeringssystemer og en rekke innebygde funksjoner som skal gjøre det lettere for miljøet å komme sammen, og i tillegg får vi et enkelt redigeringsverktøy som lar alle lage sine egne baner.

Nadeo jobber imidlertid ikke bare med et nytt TrackMania Nations. De vil også levere en stor oppdatering for storebror TrackMania United. Her loves vi en rekke nyheter, og pakken vil selvfølgelig være gratis.

Alle spillets sju miljøer får nye byggeklosser, og de tre miljøene fra det første TrackMania-spillet (ørken, snø og rally) får i tillegg en kraftig grafisk overhaling.

Dessuten får TrackMania United-spillere nå mulighet til å spille sammen med TrackMania Nations-spillere, da Stadium-miljøet vil være identisk i begge spill. Den kontroversielle StarForce-beskyttelsen fjernes også totalt.

For et lite glimt av det nye ørkenmiljøet i TrackMania United Forever kan du sjekke en video laget av en av spillerne som er med i betatesten.

Siste fra forsiden