Heiagjengspill til nyåret

Hopp og dans med Wii

Går du med et brennende ønske om å bli heiajenta? Her er kanskje spillet for deg.

505 Games har kunngjort at de vil utgi japanske Namco Bandais heiagjengspill We Cheer i Europa. Spillet har vise likheter med All Star Cheer Squad fra THQ, men er mer japansk i stilen med sine manga-figurer.

Et spill for barske menn.

We Cheer følger standardoppsettet for rytmedrevene spill og gir deg en rekke kommandoer på skjermen som du må følge så nøyaktig som mulig. Du spiller ved å holde en Wiimote i hver hånd og vifter med dem slik som spillet befaler.

Du kan sette sammen din egen heiajente og kle henne opp som du ønsker med ulike topper, skjørt, sko og annet. Etterhvert som du stiger i gradene som heiajente kan du låse opp nye klær og pyntegjenstander, samt nye heiajenter som du kan innlemme i gjengen din.

I tillegg til å gjøre karrière som heiajente kan du også stramme opp kroppen i treningsmodus. Her kan du velge deg et treningsprogram og så vifte i vei mens en trener står og roper oppmuntringer til deg.

Lydsporet i spillet er en merkelig blanding av moderne tenåringsmusikk og eldre band fra ulike sjangere. På artistlisten finner vi blant andre Hilary Duff, KC & The Sunshine Band, Paramore og Boys Like Girls.

We Cheer skal ligge i butikkhylene en gang tidlig til neste år.

Siste fra forsiden