Heksejakt til neste år

Heksejakt til neste år

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

The Witcher 2: Assassins of Kings slippes på selveste nasjonaldagen 17. mai, 2011. Det er CVG som har vært i dialog med de polske utviklerne i CD Project.

"Vi har bestemt oss for å flytte slippdatoen frem noen uker for å få mer tid til å polere spillet," uttaler Adam Badowski som er prosjektleder i CD Project RED. "Vi vet selvfølgelig at spillerne ønsker å få tak i spillet så fort som mulig, så vi håper at de tilgir oss. Vi har sterk tro på at den ekstra tiden vi bruker på polering vil være vel verdt det."

På spillets egne nettsider kan vi lese at det vil komme en større annonsering om spillet når CD Project avholder sin høstkonferanse i morgen. Da vil man blant annet slippe informasjon om samlerutgaven av spillet. Så langt har ingen konsollutgave blitt bekreftet. Gleder du deg til The Witcher 2?

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen