Heksene fra Revistronic

Spanske Revistronic jobber med et actionfylt eventyr kalt Witches. I tillegg har de lansert nettstedet til det kommende Fenimore Fillmore-spillet sitt.

Revistronic har hatt en viss suksess med eventyrspillene deres i løpet av de siste årene, men nå har de tydeligvis planer om å utvide fokuset sitt og satse på flere sjangere. For få dager siden kunngjorde de nemlig de første detaljene om Witches, et actionfylt kampspill hvor du får rollen som krigerske Tabitha.

I Tabitha sin verden har jorden blitt ødelagt av fryktelige monstre, og menneskerasen er nær utryddelse. Kvinnene har tatt over alle viktige roller i det hardt prøvede samfunnet, og menn har blitt et svært sjelden syn. Nå er et uhyre som kun heter "the beast" i ferd med å knuse den lille resten av mennesker, og Tabitha må legge ut på en farlig reise gjennom en forbudt skog for å ødelegge dette uvennlige krypet.

Utviklerne hevder spillet vil blande action med elementer fra grøsserspill, og at det bygger på en avansert grafikkmotor. Du kan finne ut mer om Witches ved å besøke det offisielle mini-nettstedet, som nylig har blitt lansert.

Et annet kommende Revistronic-spill som har fått seg et nettsted er etterfølgeren til The Westerner (eller Wanted, som det het i USA). Dette spillet heter Fenimore Fillmore's Revenge, og ser ut til å få en langt mer voksen stil enn den tegnefilmaktige forgjengeren. Mer informasjon finner du her.

Siste fra forsiden