Hele LEGO-samlingen blir spill

LEGO går aldri av moten. Nå skal det lages et massivt onlinespill basert på byggeklossuniverset.

Vi har allerede LEGO Star Wars og LEGO Batman skal være på vei. Nå får vi også et massivt flerspillerspill ved navn LEGO Universe. Spillet utvikles av amerikanske Netdevil og er planlagt for utgivelse mot slutten av 2008.

– LEGO Universe binder sammen LEGO-miljøet og alle produkttypene våre i et online-miljø som LEGO-fans i alle aldre kan la seg underholde av. Ved å kombinere den sosiale kommunikasjonen i en online-verden med LEGO vil vi gi våre brukere en helt ny måte å oppleve produktene på, samtidig som man får kontakt med andre mennesker i en morsom og fantasifull setting, sier LEGOs Mark William Hansen i en pressemelding.

LEGO Universe vil gi oss muligheten til å utvikle våre egne spillfigurer i et rikt, sosialt miljø. Dessuten vil spillet være et barnevennlig alternativ til andre massive flerspillerspill på markedet. Du kan skape noe unikt på egenhånd i LEGO Universe, og deretter utvide og utforske ditt skaperverk.

– Spillet blir utviklet med tanke på et sted der LEGO-fans kan oppdage at det finnes nesten ubegrensede muligheter. Vi vil jobbe hånd i hånd med folkene hos LEGO for å blåse liv i LEGO-universet. Dermed håper vi kjerneverdier som kreativitet og fantasi reflekteres i det ferdige produktet, sier Ryan Seabury hos utvikler Netdevil.

Siste fra forsiden