Helgens demoer er her

Som vanlig er fredag dagen for demoer, og i dag kan du prøvespille alt fra De Tre Musketerer til det futuristiske strategispillet Syberian Conflict.

Vi begynner imidlertid med Starship Troopers, som nå har fått sin demo nummer to. Denne er basert på den tyskspråklige demoen noen av dere kanskje har testet tidligere, og kommer med et brett som heter Plasma Mountain. Målet for demoen er å ødelegge noe som kalles for en "plasma bug", som sikkert er både farlig og ekkel. Demoen er på 477 MB, og du finner den her:

Boken om de tre musketerer er en klassiker, og burde være godt egnet for en spillmatisering. Det har svenske Legendo funnet ut, som har laget et actionfylt platformspill basert på boken. Nå har de lansert en demo, som inneholder en introduksjonsfilm og en tidlig del av spillet. Denne demoen kommer (som fullversjonen) med mulighet for å velge norsk språk, og burde derfor være ideell helgeunderholdning for hele familien, inkludert de litt yngre. Demoen er på 144 MB, og kan lastes ned herfra:

PSI: Syberian Conflict er et futuristisk sanntidsstrategispill (i full 3D) som akkurat har dukket opp fra løse luften. Vel, egentlig dukket det opp fra Litauen, og Wireframe Dreams. Det er egentlig det samme hvor det kommer fra; her er demoen, som inneholder det første oppdraget fra menneskenes kampanje og det fjerde oppdraget fra romvesenes kampanje. Demoen er på 411 MB, og finnes blant annet her:

Om du liker mer fredelige strategispill, har vi det også. Det vil si; Pocketwatch Games har det, i form av Wildlife Tycoon: Venture Africa, hvor du må prøve å legge forholdene til rette for at en rekke utrydningstruede dyr skal trives og formere seg i en park i Serengeti-området. Demoen inneholder hele spillet, og kan spilles i én time, før du må kjøpe lisens for å fortsette. Du finner installasjonsfilen (17 MB, versjon 1.01) her:

Om du foretrekker bilspill, er du kanskje interessert i den andre demoen av World Racing 2. Her får du prøve deg bak rattet på en Skoda Octavia Rs (spillet fokuserer på den tyske bilfabrikanten Volkswagen, som også eier det tsjekkiske bilmerket Skoda). Demoen er på 82 MB, og du kan laste den ned herfra:

Til sist har vi en tysk demo av et spill som for øyeblikket ikke ser ut til å være tilgjengelig på engelsk; Fast Lane Carnage. Dette er et actionfylt bilspill hvor handlingen sees fra fugleperspektiv. Demoen kommer med tre enspillerbrett og to flerspillerbrett, og med tanke på at gameplayet er såpass enkelt, burde det være en smal sak å komme inn i det på tross av språkbarrieren. Installasjonsfilen er på 83 MB, og du kan laste den ned herfra:

Siste fra forsiden