Heltemodig MMORPG fra Asia

NetGameCorporation har kunngjort Hero Online, et massivt flerspillerrollespill hvor vi får utforske asiatiske myter og folketro.

Hero Online er et nytt spill fra NetGameCorporation, et studio som fokuserer på massive flerspillerspill. I dette MMORPG-spillet får vi oppleve en asiatisk verden hvor myter og folketro ikke er fantasi, men virkelighet. Spillerne vil få møte figurer og monstre basert på asiatisk fiksjon, og utviklerne forteller at kombinasjonen av det asiatiske bakteppet og mange nye funksjoner gjør at spillere får en helt unik spillopplevelse.

Spillerne kan velge mellom fire figurtyper; "The Ruthless Blade", "Overseer of the Sky", "The Piercing Eye" og "The Elegant Mystic". Hver av dem har sine egne styrker og svakheter, samt unike våpenegenskaper. Spillet kommer med fire klasser - kriger, jeger, snikmorder og helbreder - og for å stige i nivå holder det ikke å bare få ekstra erfaring. Du må også utføre spesifikke oppdrag, og først når du har fullført disse får du tilgang til nye og bedre egenskaper.

Spillerne kan selv velge hva slags egenskaper de vil figuren sin skal ha, og egenskapene er basert på bøker. Hver bok kan ha flere individuelle egenskaper, og en spiller har plass til opp til ti slike bøker. Bøkene kan skaffes ved å snakke med ikke-spillende figurer, overvinne monstre eller løse oppdrag. De kan også byttehandles med andre spillere.

Gameplayet fokuserer på kamp, og både normale angrep og spesialangrep skal være svært spektakulære (i Crouching Tiger, Hidden Dragon-stil). Spillerne kan også bevege seg lynraskt, hoppe over bygninger og gå i løse luften. Dessuten kan de ri på ulike vesener, og kjempe fra "hesteryggen". Det skal også være mulig å ha egne husdyr, som kan hjelpe til i kamp eller gjøre andre nyttige ting for eierne sine.

Spillet skal visstnok betatestes snart. For et lite inntrykk av hva vi har i vente kan du sjekke det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden