Helter over Stillehavet

Er du en helt eller en Zero, spør Codemasters. Det høres sannsynligvis mye bedre ut på engelsk.

Heroes of the Pacific er et nytt actionfylt flyspill som kommer til Xbox, PS2 og PC. Handlingen foregår under andre verdenskrig, og Codemasters lover intense flykamper med opp til 150 fly i luften samtidig. Spillet skal etter planen lanseres i september, og utvikles av australske IRGurus.

Heroes of the Pacific følger stillehavskrigen mellom de allierte styrkene og det japanske keiserriket. Slagene foregår på kjente steder som Midway, Iwo Jima og Guadalcanal, og det hele begynner i 1941, med det etter hvert så berømte angrepet på Pearl Harbour. Historien utfolder seg så over 26 oppdrag.

Spillet kommer med 35 autentiske fly (pluss flere opplåsbare godterier), inkludert Grumman F4F Hellcat og F6F Wildcat, Douglas SBD Dauntless, Curtiss P-40 Warhawk og Chance-Vought F4U Corsair. Både flyene og skipene under dem skal være svært realistiske, og utviklerne lover at modellene kommer med opp til 15000 polygoner. Ellers loves realistiske og dynamiske vanneffekter, noe som alltid er et pluss.

For de som liker flerspiller, kan spillet skilte med mulighet for flerspiller ved hjelp av delskjerm og for opp til åtte personer over nettet (samt LAN på PC-versjonen). For mer informasjon om spillet kan du besøke det offisielle nettstedet (som forhåpentligvis åpner i løpet av kort tid), ved å følge lenken under.

Siste fra forsiden