Nintendo Indie World Showcase

Her er alle nyhetene fra Nintendos nyeste indiesending

Se hvilke spill som er på vei til Switch.

Ooblets.
Glumberland

Onsdag holdt Nintendo nok en av sine Direct-presentasjoner, med fokus på kommende indiespill. Vi har samlet sammen trailere og nyheter fra sendingen, som du kan kikke gjennom nedenfor.

Ooblets

Ooblets kombinerer det å samle på søte små kryp og drive gårdsdrift. Spillet kommer til Switch en gang til sommeren.

Batora: Lost Haven

Historiedrevet twin stick-skytespill med rollespillelementer, der man feier gjennom verdener fulle av monstre og gåter. Slippes til høsten.

ElecHead

I plattformspillet ElecHead påvirker du verdenen rundt deg ved å gi strøm til alt du tar på. Ankommer Switch til sommeren.

Soundfall

Soundfall er et rytmespill fra en gjeng tidligere Epic-utviklere. Her skal man meie ned fiender i takt med musikken, alene eller med opptil tre andre. Soundfall er ute nå.

Wildfrost

Les også
Det glimrende Nier: Automata kommer til Switch i oktober

Samlekortspill der du kjemper mot tonnevis av fiender i kjølige omgivelser. Wildfrost slippes på Nintendo Switch til vinteren.

Totally Accurate Battle Simulator

Totally Accurat Battle Simulator besvarer det klassiske spørsmålet om hvem som ville vunnet i kamp mellom mammuter og samuraier, eller kanskje riddere og huleboere. Lanseres til sommeren.

Gunbrella

Actioneventyret Gunbrella utstyrer deg med en paraply som kan både skyte fiender, beskytte deg mot angrep og lar deg sveve gjennom luften. Slippes en gang i 2023.

We Are OFK

Interaktivt eventyr om popgruppa OFK. Historien følger hverdagen til gruppas fire medlemmer, og spillere må navigere kjærlighet og andre utfordringer, og lage musikkvideoer. Lander på Switch til sommeren.

Silt

Sort-hvitt eventyr satt i klaustrofobiske omgivelser under vann. Her må du bytte mellom å kontrollere en dykker og diverse undervannsskapninger for å komme deg gjennom puslespill. Slippes i juni.

Mini Motorways

Mini Motorways handler om å holde trafikken gående så lenge som mulig. Du må bygge veier, rundkjøringer og broer for å hjelpe stadig flere innbyggere komme seg til og fra butikken. Ute nå.

Wayward Strand

Det historiedrevne Wayward Strand følger en ung journalist på befaring i et svevende sykehus. Ankommer Switch 21. juli.

Cult of the Lamb

Actioneventyr der du inntar rollen som en flittig sau, som sanker ressurser og banker opp monstre om hverandre. Cult of the Lamb slippes senere i år.

Another Crab's Treasure

Dark Souls-inspirert spill hvor du inntar rollen som en eremittkreps, som kjemper for livets rett på havbunnen. Underveis finner du nye hus, som hjelper deg takle fiender i kamp. Kommer i 2023.

Gibbon: Beyond the Trees

Opplev hverdagen til en liten ape i jungelen, med alle utfordringene og den herlige friheten som følger med. Gibbon: Beyond the Trees er ute nå.

OneShot

Mystisk eventyrspill som tøyer grensene mellom spillet og den virkelige verden. Oneshot lanseres på Switch til sommeren.

A Guidebook of Babel

Ta kommando over et cruiseskip på vei til livet etter døden. Hjelp passasjerer på veien, i en opplevelse full av valg og konsekvenser. Kommer til høsten.

Opus: Echo of Starsong

Interaktiv fortelling om ungjenta Eda, den mystiske Jun og deres reise for å avdekke et mysterium i det ytre rom. Ute nå.

Card Shark

Et eventyrspill om å jukse i kortspill. Her gjelder det å lyve så det renner av deg, mens du stjeler til deg penger og oppklarer hemmeligheter. Lanseres 2. juni.

Siste fra forsiden