Konkurranse

Her er årets spillgaver

Hvilke spill bør du gi bort?

Disse knallgode spillene egner seg svært godt som høyt elskede pakker under treet.

1: First page
2: New page

Usikker på hva du skal gi din bror, datter, kjæreste, kone, svigermor eller bestemor til jul? Vi har kikket på årets spillutgivelser, og kommet frem til femten knallgode spill som har noe for en hver smak og alder.

Fallout 3.

Fallout 3 (PC, 360, PS3 – 18+)

En radioaktiv verden, myriader av mutanter og et samfunn i fritt fall er noe av hva du får oppleve i dette utrolige rollespillet. Det har ikke bare gode rollespillelementer å by på, men også massevis av action. Her får du servert en knallgod historie, mange interessante personer og et innblikk i hvordan det kan være å løpe rundt i fremtidsruinene av Washington D.C. og drepe mutanter.

Fallout 3 skuffer ikke mange av seriens trofaste fans og har funnet seg hundretusenvis av nye ved å ta steget inn i den moderne og blankpolerte rollespillsjangeren. Du kan kjøpe Fallout 3 til både PC, Xbox 360 og Playstation 3, så det er få grunner til ikke å oppleve denne giganten av et rollespill.

Gears of War 2.

Gears of War 2 (360 – 18+)

Led Delta-kompaniet gjennom et regn av kuler, eksplosjoner og bølger av monstre for å redde menneskeheten. Dette mesterverket av et spill tenner på samtlige plugger, og bør prøves av alle modne tilhengere av god action.

Selv om det opprinnelige Gears of War var et utrolig bra actionspill, forbedrer denne oppfølgeren det meste. Vi får flerspillermuligheter, en gjennomført historie, vakker grafikk og vanvittig brutale kamper. Storslagne sjefskamper avhengige av gåteløsing, mange kule kjøretøy å kjempe fra, masse rå våpen å velge mellom og en effektiv gruppe av topptrente drapsmaskiner som allierte, gjør Gears of War 2 til en storslagen totalopplevelse.

Football Manager 2009.

Football Manager 2009 (PC – 3+)

Fotballfans kan nå fryde seg over denne spillperlen som lar dem prøve drømmeyrket som manager. De kan formelig gasse seg i dypt innhold, masse muligheter og endelig se lagene de styrer i 3D. Fra seriens start som Championship Manager, er Football Manager 2009 bedre enn noen sinne. Det er fyldigere og dypere med enorme mengder statistikk og en slik grad av detaljer at spillet nesten fungerer som en realistisk fotballsimulator.

Les også
Anmeldelse: Lego Batman

Football Manager 2009 har den evnen spesielt gode spill har – å kunne trylle vekk timer, uker eller måneder i løpet av hva som ligner sekunder. Det finnes knapt grenser for hvor mye tid dette spillet kan sluke for de som virkelig blir bitt av denne knallgode Football Manager-basillen.

Zack & Wiki: Quest for Barbaros Treasure.

Zack & Wiki: Quest for Barbaros Treasure (Wii – 7+)

Bli med piraten Zack og hans flyvende ape Wiki på jakt etter deres eget piratskip. Spillet byr på et supert eventyr fylt med gåter, humor og nydelig grafikk. Denne skattejakten ligner i stor grad på et klassisk eventyrspill, men det er spesielt bruken av den morsomme Wii-kontrollen for å løse smarte, nytenkende og interessante gåter som gjør spillet virkelig bra.

Zack og Wiki tar deg med på en utrolig morsom historie som gir timevis av underholdende hjernetrim. Spillet hjelper til å vise veien for uavhengige utviklere som ønsker å lage spill for Wii-platformen. Dette er nytenkende, moderne, logisk, fargefull og artig gåteløsning.

Dead Space.

Dead Space (PC, 360, PS3 – 18+)

Sarte sjeler bør holde seg milevis unna det skrekkfylte og utfordrende spillet Dead Space. Vær klar for å sitte på kanten av stolen i spenning og nyt en dyp historie, detaljert grafikk og masse action i det mørke verdensrommet. Styr Isaac Clarke der han febrilsk forsøker å overleve på det romveseninfiserte romskipet Ishimura. Vass gjennom blod, gørr og avkappede armer og bein, mens du forsøker å komme tilbake til vår vakre planet Jorden.

Dead Space er en intens spillopplevelse, ikke bare på grunn av en dyster stemning og passende grafikk, men spesielt på grunn av det harde livet i rommet. Klaustrofobisk og mørkt, byr Dead Space på masse action for et modent publikum klar for en utfordrende fortelling.

Guitar Hero World Tour.

Guitar Hero World Tour (360, PS3, Wii – 12+)

Spill alene eller få med deg noen venner når Guitar Hero tar steget ut på turné. Denne utgaven lar gruppen på fire ikke bare spille gitar, men også trommer, bassgitar eller synge av full hals til masse kule låter.

Guitar Hero World Tour er rett og slett et glimrende rytmespill, og egner seg bedre på en fest enn noen sinne. Selv om du trenger hele instrumentsamlingen for virkelig å få den fulle opplevelsen av dette spillet, vil de fungere for fremtidige spill også, og for spill som Rock Band. Spillet har et flott og variert musikkutvalg og passer godt for både veteraner og nykommere til denne underholdende spillsjangeren.

Command & Conquer: Red Alert 3.

Command & Conquer: Red Alert 3 (PC, X360 – 16+)

I Red Alert 3 får du tonnevis med humor i et bunnsolid strategispill enten du spiller alene eller med venner. Denne gangen kan du også spille som japanere i tillegg til Sovjetunionen og de allierte. Sovjetiske forskere har brukt sin tidsmaskin for å drepe Albert Einsten, og selvfølgelig går ikke alt etter planen.

Den største konsekvensen av å leke med tiden denne gangen er at Japan også stiger frem som en stormakt, og du kan oppleve krigen mellom tre forskjellige makter for fullt i Red Alert 3. Spillet byr på en virkelig morsom historie med kvalitetsmessig sanntidsstrategi. Er du en fan av denne sjangeren bør du ikke la Command & Conquer: Red Alert 3 glippe ut av dine klamme julehender.

1: First page
2: New page

Siste fra forsiden