Konkurranse

Julekalenderen 2016 – Luke 20

Her er den tyvende luken i kalenderen vår

Mengder med familieunderholdning står for døren.

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Monstermoro for hele familien

Skylanders Imaginators til PlayStation 4.
Activision
Tae Kwon Crow.
Activision

Bak dagens luke skjuler deg seg en premie av den mer lekne sorten. Skylanders har i løpet av seriens fem år lange levetid rukket å bli en favoritt blant barn og barnefamilier, og i dag har du muligheten til å vinne PlayStation 4-utgaven av det hittil siste innslaget i serien: Skylanders Imaginators.

For første gang i serien kan spillere lage sine helt egne monstre, og det er her de elementale skaperkrystallene kommer inn. Disse trenger du for å skape og overføre monstre, og vi gir deg da for sikkerhets skyld tre krystaller: Water Creation Crystal, Magic Creation Crystal og Undead Creation Crystal.

I tillegg slenger vi med Skylanderen Tae Kwon Crow på lasset. Crow er en ninjafugl med en kort lunte og en lang liste over ting som irriterer. Vi garanterer mye moro med denne sinnataggen i Imaginators.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder Tek.no og TU.no.

Spillrulett
658 har spilt i dag

Hvor mange spill klarer du?

Siste fra forsiden