Konkurranse

Julekalenderen 2016 – Luke 5

Her er femte luke i julekalenderen vår

Er du lei av å spille mot juksemakere i Counter Strike?

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Et år i paradis

ESEA, eller E-Sports Entertainment Association, er et spillsamfunn som fokuserer på å la spillerne sine spille sammen på dedikerte servere. ESEA er kjent for sitt sterke anti-juks-system som sørger for at spillere møter likesinnede til rettferdig kamp online.

Counter Strike: Global Offensive er en av spillene som drar nytte av ESEA-serverne.
Valve

I dagens luke kan du vinne et årsabonnement til tjenesten ESEA Insider. Insider gir deg blant annet tilgang til ESEAs «Frag Shack»-servere, tilgang til private forumer hvor profesjonelle spillere holder til, samt muligheten til å ta med deg én venn per måned inn i varmen sammen med resten av «insiderne».

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder Tek.no og TU.no.

Spillrulett
473 har spilt i dag

Slår du dagens snitt?

Siste fra forsiden