Game Pass - februar 2024

Her er Game Pass-spillene for februar

Capcom

Microsoft er for tiden travelt opptatt med å legge fremtidsplaner for Xbox. Midt oppi ryktestormen om at flere tidligere eksklusive spill er i ferd med å lanseres på PlayStation 5, har selskapet imidlertid også rukket å finne tid til Game Pass-kunngjøringen for februar.

Den nyeste Game Pass-ladningen sparkes i gang i dag med Train Sim World 4. Togsimulatoren blir tilgjengelig via PC, konsoll og nettskyen. 8. februar er det klart for Madden NFL 24, via EA Play på PC eller Xbox.

Fra sport går det over til mer uhyggelig tematikk, når nyversjonen av Resident Evil 3 slippes for PC, Xbox og Cloud den 13. februar. På selveste valentinsdagen bærer det ut på vampyrjakt i Bloodstained: Ritual of the Night – også det på PC, konsoll og nettsky.

15. februar byr på to spill for de på PC, Xbox og Cloud. Det første er gåtespillet A Little to the Left. Spill nummer to heter PlateUp, der opptil fire venner får prøve livet som både kokk og restauranteier.

Februarladningen rundes av med Return to Grace, igjen for PC, konsoll og nettsky. Eventyret ankommer Game Pass 20. februar.

Kun to spill forsvinner fra abonnementstjenesten denne måneden. Følgende titler blir borte 15. februar:

  • Galactic Civilizations III (PC)
  • Opus: Echo of Starsong (PC, Xbox og Cloud)

LES OGSÅ: Dette er spillene du får med PS Plus i januar »

Siste fra forsiden