Telenorligaen

Her er kampoppsettet for vårsesongen av Telenorligaen

Sjekk hvem du skal møte i første runde.

Blizzard/Valve/Riot/Gamer.no

Lørdag 6. februar går startskuddet for årets første sesong av Telenorligaen. Nesten 4000 spillere, fordelt over League of Legends, Counter-Strike, StarCraft og Hearthstone, tar del i det som har blitt Norges aller største satsing på e-sport. Totalt kjempes det om 200 000 kroner i toppnivåene av de ulike spillene denne vårsesongen.

I høyremenyen til e-sportseksjonen på Gamer.no kan du til enhver tid se hvem som er din neste motstander. På selve kampsiden er det en rekke viktige funksjoner å bli kjent med.

Selve terminlisten ble annonsert tidligere vinter. Søndag stengte påmeldingen, og nå er lagene fordelt i divisjoner og avdelinger, og kampene er trukket. Det betyr at du kan sjekke hvem du eller ditt lag skal møte i tiden fremover.

Her er kampprogrammet for de ulike spillene:

I Hearthstone og StarCraft benyttes «Swiss»-formatet. Hvis du for eksempel vinner de tre første rundene, møter du en annen som også har vunnet sine tre første kamper. Taper du tre kamper blir neste motstander en som også har tapt tre kamper. Derfor blir ikke kampoppsettet for neste runde generert før alle har spilt sine kamper. Bruk derfor terminlisten flittig for å holde deg oppdatert på kampdager.

Siste fra forsiden