Norgesmesterskap i FIFA 19

Her er Norges nye landslagsspiller i FIFA

Anders Rasmussen tilbudt plass på FIFA-landslaget etter å ha vunnet NM.

Anders Rasmussen i NM-finalen i FIFA 19.
Håvard Hofstad Ruud/Gamer.no

OSLO (Gamer.no): Lørdag ble norgesmesterskapet i FIFA avholdt på Ullevaal stadion. Etter et gruppespill med påfølgende intense utslagsrunder, sto Anders Rasmussen (20) igjen som vinner, og fikk med det tilbud om plass på det norske FIFA-landslaget. Der spiller også Marius Hjerpseth.

Norgesmester i FIFA 19, Anders Rasmussen.
Håvard Hofstad Ruud/Gamer.no

I finalen møtte han Nordavind-spiller, Magnus Kristiansen. Kristiansen tok ledelsen, men Rasmussen utlignet nesten med en gang. Som Juventus, tok Kristiansen ledelsen før pause, men Rasmussen fikk nok en utligning mot tampen av den andre omgangen.

I returoppgjøret tok Rasmussen en tidlig ledelse som han forsvarte kampen ut, og vant til slutt 3-2 sammenlagt.

Se kampen i reprise gratis på TV 2 Sumo. Finalen begynner rundt en time og 43 minutter ut i klippet.

Forventet å hevde seg

Anders Rasmussen er offisielt Norges beste fotballspiller, og hadde forventet å være med i sluttspillet i Norgesmesterskapet.

– Det føles helt fantastisk. De skal få høre dette hjemme i sofaen, sier Rasmussen med et bredt glis i et intervju med TV 2.

Til Gamer.no utdyper han om muligheten til å få spille på landslaget.

– Det er jo en drøm å få spille på et landslag. Dette har jeg hatt lyst til helt siden jeg så at fotballforbundet skulle satse på e-sport, forteller Rasmussen etter å ha blitt kronet tittelen som norgesmester.

Foreløpig er det uklart når første landslagsoppdrag blir, men både Rasmussen og landslagskollega, Marius Hjerpseth, håper det ikke blir lenge å vente.

– Nå skal Norge endelig bli en respektert fotballnasjon igjen, sier norgesmesteren med et glimt i øyet.

Siste fra forsiden