PlayStation Plus - mai 2024

Her er PlayStation Plus-spillene du får i mai

EA

7. mai slenger Sony ut en ny runde med spill til PlayStation Plus. Mai måned byr på tre spill og en Destiny 2-utvidelse for alle abonnenter, uansett om man har Essential, Extra eller Premium.

Samtlige kan hentes ut fra PlayStation-butikken frem til 4. mai.

EA Sports FC 24 (PlayStation 4, PlayStation 5)

EA Sports FC 24.
EA

EA gikk bort fra FIFA-navnet i fjor, til fordel for EA Sports FC. Det første fotballspillet med ny tittel fikk en godkjent mottakelse her på bruket, selv om anmelder Håvard Ruud savnet flere nyvinninger.

– Om du er en ivrig FIFA-spiller, får du nok akkurat det du forventer og ønsker deg i EA Sports FC 24. Spillet spilles som før, med god flyt, fine animasjoner i en flott innpakning. Alle modusene fra tidligere er også med, lød dommen.

Ghostrunner 2 (PlayStation 5)

Ghostrunner 2.
505 Games

Heseblesende action står på menyen i Ghostrunner 2. Oppfølgerspillet bygger videre på ninja- og cyberpunk-elementene fra originalen, og ble meget godt likt av vår egen Espen Jansen.

– Ghostrunner 2 er et sabla tøft actionspill, og man merker øyeblikkelig at utviklerne har hatt høyere ambisjoner enn sist. Dette gir seg til kjenne i form av et større univers med mer variasjon, og det er spennende å utforske de mange unike cyberpunk-aspektene både inne i og utenfor Dharma Tower.

Tunic (PlayStation 4, PlayStation 5)

Tunic.
Finji

Tunic inviterer på eventyr inspirert av klassisk Zelda. Den sjarmerende opplevelsen nådde nesten helt opp for vår anmelder, som skrøt av både kampsystemet og nivådesignet.

– Tunic er et skikkelig kosespill som bare blir bedre jo lengre man spiller. Det fanger mye av det som gjorde spill som A Link to the Past så oppslukende i sin tid, men slår det sammen med sine egne designelementer (og litt Dark Souls), skrev Jørgen Bordal Andersen.

Destiny 2: Lightfall (PlayStation 4, PlayStation 5)

Destiny 2: Lightfall.
Bungie

Destiny 2-utvidelsen fra 2023 tar spillere med til planeten Neptun, der man tar opp kampen mot Shadow Legion. Ved siden av mer historie og nye oppdrag, byr Lightfall på flere gruppeområder å utforske, mer spiller-mot-spiller-action og haugevis av våpen og utstyr å samle på.

For å kunne spille Lightfall må du først eie Destiny 2, som kan lastes ned gratis fra PlayStation-butikken.

LES OGSÅ: Her er Game Pass-spillene for mai »

Siste fra forsiden