Her er Spielberg-spillet

Både for barn og voksne med Wii

Steven Spielberg og Electronic Arts letter endelig på sløret.

Det aller første spillet i samarbeidet mellom kjendisregissør Steven Spielberg og Electronic Arts har nå blitt offentliggjort. Wii-spillet har fått navnet Boom Blox og kommer til Norge i mai.

Slik er Boom Blox

Vis større

Video: Boom Blox

Stikkord:
  • spill
  • wii
  • gåteløsning
  • barnespill
  • Boom Blox


– Jeg er en gamer selv, og jeg ville gjerne lage et spill jeg kunne spille sammen med barna mine. Boom Blox har en enorm mengde med morsomme utfordringer og kule brett som barna dine kan løse alene eller så kan dere mestre dem sammen, sier Spielberg i en pressemelding.

Boom Blox er altså et spill med fokus på gåteløsning. Det har en enspillerdel, en samarbeidsdel og en flerspillerdel der man kan spille mot hverandre. Vanskelighetsgraden skal være slik at spillet passer perfekt for at barn og voksne kan spille sammen.

Her får hjernen nok å jobbe med når man må løse puslespill og andre utfordringer samtidig som det hele går på tid. I Boom Blox møter du kyllinger som legger kuber istedenfor egg og apekatter som kaster baseballer. Alt skjer i et unikt univers skapt av Spielberg og EA.

Du kan også lage dine egne brett hvor man kan bruke alle gjenstander som er låst opp under spillingen. Disse kan deles med andre over WiiConnect24.

– Inspirasjonen til dette spillet kom da jeg spilte Wii for første gang. Fra den spede starten har det vært bygd rundt nyvinningene Wii gir spillingen. Boom Blox går ut på å bygge og dytte overende kuber, noe som kan appellere til barn og voksne i alle aldre, avslutter Spielberg.

Spillet vil for øvrig også komme til mobil i løpet av våren.

Siste fra forsiden