PlayStation Plus - mars 2023

Her er spillene du får med PlayStation Plus i mars

Battlefield 2042 er blant månedens spill.

EA

Under forrige ukes State of Play-sending dro Sony sløret av hvilke PlayStation Plus-spill som deles ut til abonnenter i mars. Denne gangen kan man hente med seg tre spill – nærmere bestemt Battlefield 2042, Code Vein og Minecraft Dungeons.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Spillene er tilgjengelig for nedlasting 7. mars til 3. april, uansett om man abonnerer på PlayStation Plus Essential, Extra eller Premium.

Battlefield 2042 (PlayStation 4 og PlayStation 5)

Battlefield 2042.
EA

Battlefield 2042 er det nyeste og kanskje mest omdiskuterte spillet i EAs skytespillserie. Lanseringen ble kraftig kritisert av både spillere og anmeldere, og vår egen Andreas Bjørnbekk holdt ikke igjen i sin vurdering.

– Nei, Battlefield 2042 er rett og slett ikke ferdig. Ikke på langt nær, i det minste ikke på PC. Her er et skall av det Battlefield-serien er så utrolig god på, nemlig intense slag med konkrete mål, kule enkeltkamper og alt som skjer rundt. Battlefield 1 var prakteksempelet på hvordan det gjøres, men Battlefield 3 og 4 – som kanskje er mer sammenlignbare – bød også på bedre skyting og kulere kart, lød dommen.

EA og utvikler DICE har riktignok pusset på opplevelsen siden den gang, og blant annet introdusert mer definerte spillerroller.

Code Vein (PlayStation 4)

Code Vein.
Bandai Namco

Code Vein fra 2019 låner mange av de populære actionrollespilltriksene fra Dark Souls. Her kjemper man mot stadig sterkere monstre, på vei gjennom en dyster verden. Opplevelsen klarte imidlertid ikke å leve opp til våre forventninger.

– Om du tørster etter et Souls-lignende spill og er villig til å ofre tyngde og stemning for et noe annerledes kampsystem og en anime-inspirert fortelling, er det ikke umulig at du vil få glede av Code Vein. Om du imidlertid verdsetter tyngde i kampsystemet ditt, interessante og varierte områder og en intens og trykkende fortelling som ikke spyr ut navn du går lei av i løpet av de første 15 minuttene, ville jeg nok stått over for denne gang, konkluderte Bjørnbekk.

Minecraft Dungeons (PlayStation 4)

Minecraft Dungeons.
Mojang AB

Mojangs svar på Diablo tar spillere med gjennom grotter og andre klossete omgivelser i Minecraft Dungeons. Spillere bekjemper monstre og sanker skatter, i en opplevelse som sjarmerte vår anmelder.

– Minecraft Dungeons er nok muligens den optimale inngangsportalen til actionrollespill. De har tatt vare på mange av de kjernemekanikkene som alltid finnes i denne typen spill, men ikke gjort det for komplisert for unge eller uefarne spillere, skrev Gøran Solbakken.

Sony dropper PlayStation Plus Collection.
PlayStation 5-spillere har enda litt tid til å plukke med seg spillsamlingen »

Siste fra forsiden