PlayStation Plus - oktober 2023

Her er spillene du får med PlayStation Plus i oktober

Måneden lokker med blodig romvesenslakt, gårdsdrift og merkelig western.

Krafton, Inc.

Sony dro denne uka sløret av spillene som deles ut gjennom PlayStation Plus i oktober. Igjen kan abonnenter hente ut tre spill, nemlig The Callisto Protocol, Farming Simulator 22 og Weird West.

Oktober-ladningen er tilgjengelig for nedlasting fra 3. oktober til 6. november, uten ekstra kostnad for de som abonnerer på PlayStation Plus Essential, Extra eller Premium.

The Callisto Protocol (PlayStation 4 og PlayStation 5)

The Callisto Protocol.
Krafton, Inc.

The Callisto Protocol er det nyeste romgrøsserspillet fra Dead Space-skaper Glenn Schofield. Her får spillere utforske Jupiter-månen Callisto, fylt av muterte skapninger, blod og gørr.

– Selv om det er småting jeg savner i The Callisto Protocol var det flere øyeblikk i spillet hvor jeg følte vi var på vei mot toppkarakter. Det er ikke tvil om at dette er et spill jeg vil anbefale dem som liker skumle spill, og spesielt om du er en av dem som har savnet Dead Space, mente vår anmelder.

Farming Simulator 22 (PlayStation 4 og PlayStation 5)

Farming Simulator 22.
Giants Software

Om grøss og gru ikke frister kan PlayStation Plus-abonnenter heller pusle med avslappende gårdsdrift i Farming Simulator 22.

Her får man sysle med alle mulige jobber en forbinder med det å eie bondegård, vingård eller andre former for agrikultur. Det kan være å kjøre traktor og skurtresker, passe dyr eller dyrke alskens frukt og grønnsaker.

Weird West (PlayStation 4 og PlayStation 5)

Weird West.
Devolver Digital

I 2019 dro flere av skaperne bak Dishonored og Prey (2017) fra Arkane for å lage sine egne spill. Resultatet ble Weird West, et stilig western-eventyr stappfullt av valg, konsekvenser og overnaturlig tematikk.

– Weird West er nemlig et fantastisk flott eventyr, med et kult kampsystem og solid spenning rundt hver sving. Jeg skulle bare ønske spillet var litt flinkere til å forklare de ulike mekanikkene man får benytte seg av underveis, konkluderte undertegnede i anmeldelsen for Gamer.no.

LES OGSÅ: PlayStation-sjef Jim Ryan gir seg »

Siste fra forsiden