Her er vinnerne av Gothic 3

Her er de tre lykkelige vinnerne av rollespillet Gothic 3 og matchende nøkkelbånd.

I Gothic 3 er spilleren litt friere enn tidligere spill i den populære serien. Man behøver blant annet ikke å bli medlem i et laug for å få historien til å gå videre. Selv om friheten generelt vil være større, vil det fortsatt være en serie nøkkeloppdrag som må løses for at spilleren skal kunne fullføre spillet.

Det vil også være mulig å ta alternative ruter gjennom spillhistorien, og spillet vil komme med flere avslutninger. Spilleren får ikke besøke Khorinis i Gothic 3. I stedet foregår spillet i en verden delt opp i tre ulike regioner - en arabisk region, en europeisk-aktig middelalderregion, og en nordisk region.

Vi har akkurat lagt ut vår anmeldelse av dette rollespillet, som vår anmelder Joachim Froholt karakteriserer som storslagent. Han oppsummerer sin opplevelse slik:

– Gothic 3 er noe av det aller beste rollespillsjangeren har sett. Det gir oss en enorm, detaljert og variert verden full av overraskelser, troverdige figurer og en fantastisk følelse av frihet samtidig som valgene våre faktisk får reelle konsekvenser for spillverdenen.

I forrige uke fikk vi tak i tre ekstra kopier av dette spillet med tilhørende nøkkelbånd, som vi lot leserne kjempe om i en konkurranse. Her er spørsmålene vi stilte, sammen med de korrekte svaralternativene:

De tre heldige vinnerne denne gangen er: Haakon Gustavsen, Håkon Bogsrud og Ole Tobiesen. Vi gratulerer!

Siste fra forsiden