Her finner du demoer og videoer

Lei lange køer, lave hastigheter og registreringer for å hente ned nye spilldemoer? Gamer.no har løsningen for deg.

Demoer og trailere av spill blir større og større for hvert år som går. Det som før var maksimal grense for hvor stort et spill var ferdiginstallert, er nå blitt forventet størrelse på en liten spillbar demonstrasjon. Det kan derfor være en tålmodighetsprøve å laste ned de mest populære og ferskeste demoene på markedet. Enten er serveren overbelastet, eller så kommer du inn men får så lav hastighet at du heller går videre til neste alternativ.

Vi i Gamer.no ønsker ikke at du skal få unødvendig plunder for å teste demoene alle snakker om, eller se videoene folk får hakeslepp av. Vi har derfor satt opp en dedikert filserver, på en svært rask linje, som skal gi deg de nyeste demoene eller videoene, raskt og effektivt. Uten at du må registrere deg, og uten at du må vente.

Det blir publisert nyhetsartikler om alle nye filer på forsiden. For å få oversikt over alt som er lansert, kan du følge linkene under.

Det langsiktige målet er å tilby nedlasting fra vår filserver så tett opp mot internasjonal lansering som mulig, og med en så rask hastighet som mulig. Kjenner du til en demo eller trailer fra et spill som du ikke finner hos oss, så må du gjerne sende en mail til tips@gamer.no.

Siste fra forsiden