Her kan du se de hektiske første 20 minuttene fra Gears of War 4

Ny video viser hva vi kan vente oss av enspillerkampanjen.

Det neste spillet i dem hardbarkede skytespillserien Gears of War ble først annonsert på E3-messen i fjor, og siden har vi fått servert trailer og maskinkrav. Utålmodige fans av serien har nå fått enda en godt, nemlig et lengre klipp fra enspillerdelen i Gears of War 4.

Den nye videoen, som du kan se øverst i artikkelen, varer i over 20 minutter og tar deg med gjennom den aller første delen av spillet. Det skulle altså ikke være altfor mange spoilere i klippet.

Skjermbilde fra Gears of War 4.
YouTube

Plasserer deg midt i kaoset

Videoen innledes av Rod Fergusson og Matt Searcy, henholdsvis sjef for utviklerstudioet The Coalition og sjefsdesigner for enspillerkampanjen i det nye Gears of War-spillet. Fergusson og Searcy kan fortelle at Gears of War 4 slipper spilleren midt oppi action-kaoset fra starten av.

De kan også opplyse om at spillets prolog er ment som en «historieleksjon» som tar spilleren med tilbake i tid til noen av nøkkelkampene fra tidligere i Gears of War-serien. Kjennere av serien vil trolig nikke gjenkjennende til innholdet i videoen, med andre ord.

Gears of War 4 lanseres til Xbox One og PC den 11. oktober.

Gears of War 4 lanseres som et «krysskjøpspill»: Det betyr at du får både Xbox One- og PC-versjonen når du kjøper spillet »

Siste fra forsiden