Into the Breach - Netflix

Herlige Into the Breach har en ny utvidelse på vei – strategispillet kommer også til mobil for Netflix-abonnenter

I juli.

Subset Games

FTL-skaper Subset Games har avduket en ny gratisutvidelse for det flotte strategispillet Into the Breach. Advanced Edition heter den, og lanseringsdatoen er satt til 19. juli.

Into the Breach blir snart enda større.
Subset Games

Som Subset forteller på Steam lokker Advanced Edition med mer og nytt innhold knyttet til så godt som alle deler av spillet. Her venter for eksempel nye maskiner og våpen, samt flere egenskaper for de ulike pilotene.

Videre lover utvikleren nye fiender, utfordringer og oppdrag. Detaljene er imidlertid ikke ferdigstilte helt enda, så mer nøyaktig informasjon kommer nærmere utvidelsens lansering.

Samme dag som Advanced Edition kommer også en mobilversjon av Into the Breach. Denne blir fritt tilgjengelig for Netflix-abonnenter, på både iOS og Android.

Into the Breach ble opprinnelig lansert i begynnelsen av 2018, til stor glede blant mange. Vår egen Erik-André Vik Mamen var én av de som storkoste seg med spillet, som han ga ni av ti poeng i sin anmeldelse.

– Into the Breach er neppe et spill for alle, men om du liker taktiske spill, gjerne brettspill, er dette definitivt noe du bør se nærmere på. Hvis du i tillegg liker logikk og puslespill, er dette et kjøp du neppe kommer til å angre på. Og var du blant de som elsket FTL: Faster Than Light? Da har jeg bare én ting å si: Løp og kjøp!

Nå kan du ta opp kampen mot andre spillere i Dune: Spice Wars.
Funcom-spillet har fått flerspillerfunksjonalitet »

Siste fra forsiden