Dune: Spice Wars

Nå kan du ta opp kampen mot andre spillere i Dune: Spice Wars

Funcom-spillet har fått flerspillerfunksjonalitet.

Funcom og utvikler Shiro Games har denne uken rullet ut flerspillerfunksjonalitet for Dune: Spice Wars. Early access-eiere kan nå teste både samarbeid og spiller-mot-spiller-kamper i det nye strategispillet.

Dune: Spice Wars.
Funcom

Via Steam-siden skriver Shiro at flerspilleroppdateringen introduserer to moduser. I den ene kjemper to spillere på lag mot to andre. Den andre modusen lar alle fritt fly løs på hverandre.

Her finner man også en rekke muligheter for å tilpasse opplevelsen etter ønske, med for eksempel valg av kartstørrelse, sandormaktivitet og seiersvilkår. Hvis man ikke har fire spillere kan datastyrt motstand fylle de resterende plassene, med forskjellige alternativer for vanskelighetsgrad.

– Flerspiller har kommet. Vi er kjempespente på å lansere den første store milepælen i vår early access-ferd. Tiden har kommet for å lure vennene dine med løfter om krydder, og så lene seg tilbake og se hvem ørkenen tar først. Eller kanskje du vil hjelpe dem, dersom det gagner deg.

Vår skribent likte seg godt på Arrakis da han testet Dune: Spice Wars tidligere i år. Førsteinntrykket var svært positivt, og Andreas Bjørnbekk kalte spillet et deilig og friskt strategipust.

LES OGSÅ: Funcom-spillet Metal: Hellsinger slippes i september »

Siste fra forsiden