Dune: Spice Wars - PC Game Pass

Nå kommer Funcom-spillet Dune: Spice Wars til PC Game Pass

Inntar abonnementstjenesten snart.

Microsoft, Funcom og Shiro Games har denne uken avslørt at Dune: Spice Wars blir å finne på PC Game Pass.

Dune: Spice Wars.
Funcom

Via Xbox' nettsider forteller Microsoft at strategispillet inntar abonnementstjenesten «snart». Vi har riktignok ikke fått noen nærmere lanseringsdato for spillet som etter planen skal få sin fullverdige lansering i 2023.

Early access-moro

Dune: Spice Wars kom til early access på Steam i april, der man kan teste ut store deler av spillopplevelsen. Vår egen Andreas Bjørnbekk gjorde nettopp det i vår, og kom fra det hele med et svært positivt førsteinntrykk.

– Dune: Spice Wars er allerede fra første dag et morsomt og unikt 4X-strategispill som jeg merker er vanskelig å legge fra seg. Ikke bare er det tilnærmingsvennlig fordi man begynner så enkelt og i det små, men kampen om ressursene, de vanskelige leveforholdene, sandormer, og de litt dypere systemene knyttet til politikk og variasjon i fraksjonene, gjør dette til et spill jeg har lyst til å se enda mer fra, og som jeg håper kan inspirere andre utviklere der ute, skrev Bjørnbekk.

Dune: Spice Wars er ett av flere planlagte spill fra Funcom som er basert på det populære Dune-universet. Et annet, nettrollespillet Dune: Awakening, ble avslørt i sommer og interesserte spillere kan registrere seg for betatesting nå.

LES OGSÅ: – Game Pass er lønnsomt, bekrefter Phil Spencer »

Siste fra forsiden