Dune: Spice Wars

Funcom har satt early access-dato for Dune: Spice Wars

Avduket også strategispillets fjerde fraksjon.

Funcom

Strategispillet Dune: Spice Wars – utviklet av Shiro Games – begynner early access på Steam 26. april. Det avslørte Funcom denne uken.

Tidlig tilgang på spillet inkluderer store deler av hovedopplevelsen. Her får man prøve seg frem med spillets fire fraksjoner, teste krigføring og spionasje og jobbe mot spillets tre veier til seier.

Muligheter for flerspillerkamper vil introduserer i løpet av early access-fasen. Denne skal etter planen vare i ni til tolv måneder, men en offisiell slippdato er ikke satt.

The Fremen er med

I en bloggpost på Steam kunne utgiveren ellers bekrefte at The Fremen blir spillets fjerde spillbare fraksjon. De slutter seg dermed til House Harkonnen, House Atreides og The Smugglers.

The Fremen er de innfødte på Arrakis, hvis mål er å bevare og gjenoppbygge planeten sin – selv om det kommer i veien for Spice-handel.

Spillmessig spesialiserer fraksjonen seg i geriljakrigføring, der de sniker seg frem og angriper intetanende fiender. The Fremen er også bedre vant til den utfordrende tilværelsen på Arrakis, og kan vandre lenger uten å bli utmattet eller å tiltrekke seg oppmerksomhet fra planetens gigantiske sandormer.

LES OGSÅ: Navnet til den neste tilleggspakken til World of Warcraft kan ha lekket »

Siste fra forsiden