World of Warcraft: Dragonflight

Navnet til den neste tilleggspakken til World of Warcraft kan ha lekket

World of Warcraft: Dragonflight er angivelig navnet.

Det er snart klart for nye eventyr i Blizzards MMORPG-verden
Blizzard

Vi nærmer oss med stormskritt lanseringsdatoen for den nyeste tilleggspakken til World of Warcraft. Allerede to uker i forveien ryktes det at denne nye utgivelsen skal døpes Dragonflight.

Det var nettstedet WoWhead som først kunne rapportere om lekkasjen av navnet til den nye spilloppdateringen. Avsløringen dukket opp via en kildekode på et av Blizzards nettsteder. Denne viser hint om tre forskjellige muligheter til forhåndskjøp av en utvidelse med navnet Dragonflight. De forskjellige variasjonene vil være Basis, Heroic og Epic.

Skjermdump: reddit.com/user/Superduperbals/

Koden viser også til et nettsted med adressen Dragonflight.blizzard.com som enda ikke er aktivt. For å få alle svarene må vi likevel vente til den formelle avdukingen av siste utvidelsespakke den 19. april.

Nylig avsluttet kappløp

I Blizzards siste spilloppdatering til Shadowlands var det Echo Gaming som etter 17 intense dager i Sepulcher of the First Ones, kunne krone seg som verdens beste lag. Noen av de mest fremtredende lagene har vært kritisk til lengden på det siste toktet i spillhistorien, og flere er nok spente på om Blizzard vil korte ned på de kommende utfordringene.

Les også: Echo vinner World of Warcraft-kappløpet om Sepulcher of the First Ones

Utvikler spill for mobilen

I en bloggpost på sine hjemmesider kunne Blizzard også tilbake i mars annonsere at de jobber med lanseringen av et rendyrket mobilspill. Ryktene om mobilspillet skal ha det til å finne sted i Warcraft-universet, men det har så langt kommet veldig lite detaljer om spillet. Blizzard skal komme med mer informasjon i mai.

Les også: Rykte: – FIFA bytter navn til Football Club

Siste fra forsiden