World of Warcraft - Sepulcher of the first Ones

Echo vinner World of Warcraft-kappløpet om Sepulcher of the First Ones

Etter 17 intense dager var det Echo som tok ned The Jailer først.

Zovaal også kjent som The Jailer.
The Jailer / MMO-Champions

Helt siden Blizzard slapp den nyeste oppdateringen til World of Warcraft i februar, har det vært knyttet stor spenning til hvilket lag som skulle gå av med seieren i kappløpet om Shadowlands vanskeligste tokt, Sepulcher of the First Ones.

Kappløpet, som gikk ut på å overvinne 11 ekstremt vanskelige utfordringer, skulle vise seg å være temmelig vrient. Etter 17 intense dager med gradvis progresjon kunne det Europeiske laget Echo omsider kalle seg verdens beste lag.

LES OGSÅ: Nytt søksmål mot Activision Blizzard

Det tok hele 277 forsøk på å kjempe mot The Jailer før spillerne i Echo endelig kunne felle den vanskelige sistebossen.

Nervepirrende innspurt

Echo og Liquid fulgte hverandre tett fra like etter lanseringen av oppdateringen, og viste tidlig at de er på et helt annet nivå enn de andre topplagene fra SK Pieces, BDDG, Skyline og Method. Nord-Amerikanske Liquid tok tidlig ledelsen i kappløpet og var først til hele syv av elleve utfordringer, men måtte se seg slått av Echo.

LES OGSÅ: Xbox, Epic, EA, Activision Blizzard og flere stanser spillsalg i Russland

Både Echo og Liquid satt samlet i sine lokaler underveis i raidet, og seerne kunne følge konkurransen direkte på lagenes Twitch-kontoer.

Et opptak av øyeblikket da Jailer ble felt.
Et opptak av øyeblikket da Jailer ble felt.

Fokus på den mentale helsen

På grunn av vanskelighetsgraden på det nye toktet, opplevde flere lag at de måtte gi opp forsøket på å klare det mens de var samlet. Mens BDDG på sin side gikk tilbake til ordinære spilltider grunnet forpliktelser i virkeligheten, måtte flere av Liquids spillere booke seg inn på nye hoteller underveis i kappløpet.

Da Echo vant kappløpet, valgte Liquid å kaste inn håndkleet for videre forsøk mot The Jailer. Etter noen intense uker tar laget pause til og med mandag av hensyn til spillernes mentale helse.

– Jeg fortalte dette på streamen, men vi avslutter i kveld etter middag og flyr hjem i morgen. Vi skal avslutte sterkt på mandag og videre om nødvendig, men akkurat nå er vi helt utmattede, meldte Team Liquids Raid-leder Max «Maximum» Smith via sin egen Twitter-konto.

LES OGSÅ: Activision-sjefen håper Microsoft vil puste nytt liv i Guitar Hero og Skylanders »

Les også
– Han sa at «Shaolin» er hundre ganger bedre enn meg

Siste fra forsiden