Hermann Maier får eget spill

Den østerrikske alpinlegenden med kallenavnet The Herminator er i ferd med å få eget spill, takket være landsmennene i JoWood.

Hermann Maier's Ski World Cup 2005 er et skispill som lover å levere en perfekt opplevelse av det å stupe utfor verdens heftigste alpinbakker i hastigheter som mennesket egentlig ikke er ment for å oppnå. Vi får utfolde oss i alle verdenscupdisiplinene (altså slalom, storslalom, Super-G og utfor), og spillet kommer med alle løypene i årets alpinsesong (her nevnes Kitzbühel, Wengen, Val d' Isere, Garmisch Partenkirchen og Schladming).

Løypene har blitt laget i samarbeid med alpinklubber fra hele verden, for å sikre den nødvendige realismen. Hvis du ikke er fornøyd med løypeutvalget kan du lage nye løyper selv, ved hjelp av den innebygde editoren. Spillet kommer også med mulighet for å legge ut poengsummene dine på nettet, slik at du kan konkurrere med spillere fra hele verden.

Spillet beskrives som en arkade-sportssimulasjon, og skal tilby fartsfølelsen, frykten og utfordringen i denne uforsvarlige sporten. Dermed ser det ut til at brukkne armer og bein i alpinbakkene kan være en saga blott for de kommende generasjoner, som nå vil slippe å gå ut i vinterkulda for å oppleve det sporten har å by på. Kontrollene skal være lette å lære, og spillet vil kunne spilles fra første- og tredjepersons synsvinkel.

Hermann Maier's Ski World Cup 2005 skal komme i salg til vinteren en gang, til Xbox, PS2 og PC.

Siste fra forsiden