Heroes of Might & Magic er ferdig

Dette kommer neppe som noen bombe, men på fredag kunngjorde Ubisoft at Heroes of Might & Magic V var ferdigutviklet.

Heroes of Might & Magic V blir Ubisofts første nye spill i Might & Magic-franchisen, som de kjøpte inn etter at den forrige eieren, 3DO, gikk konkurs. Det femte spillet i denne tradisjonsrike og populære serien med turbaserte fantasystrategispill utvikles av russiske Nival Interactive, som også har stått for titler som Etherlords, Blitzkrieg-spillene og Silent Storm.

I påskeferien ble demoen av Heroes of Might & Magic V lansert, og den fikk stort sett en svært positiv mottakelse blant gamere verden over. Selv om Nival har endret på en del ting, var det vanskelig å ikke kjenne igjen det høyt elskede Heroes of Might & Magic-fundamentet, og overgangen til 3D så også ut til å ha gått relativt problemfritt.

På fredag kunngjorde Ubisoft det vi alle forventet, nemlig at spillet er ferdigutviklet og klart for masseproduksjon. Lanseringen her til lands vil finne sted 19. mai, så det er fortsatt tid til å sjekke demoen om du ikke har gjort det enda. Mer informasjon om Heroes of Might & Magic V kan du finne på spillets produktside, hvor du finner lenker til demoen samt to sniktitter og en drøss med skjermbilder.

Alternativt kan du stikke innom seriens offisielle nettsted.

Siste fra forsiden