Hestespill fra Atari

My Horse and Me handler om det å eie og ri hester, og kommer til PC, Wii og DS.

For ikke lenge siden skaffet Atari den offisielle lisensen fra Federation Equestre Internationale, og nå har de kunngjort My Horse and Me, et spill som simulerer både hestesport og livet rundt.

Spillet kommer til PC, Wii og DS, og de to store versjonene får det Atari hevder er de mest nøyaktige hestemodellene og animasjonene til nå sett i et spill. I tillegg loves vi en givende spillopplevelse i sjarmerende omgivelser.

My Horse and Me kommer med en rekke ulike spilltyper, inkludert et mesterskapsmodus der du får reise verden rundt med hesten din og ta del i konkurranser. Ved siden av det å ta deg av hesten får du også spille en rekke minispill.

I tillegg loves vi mulighet til å se handlingen både fra første- og tredjeperson, og Atari hevder at dette blir det første spillet i sitt slag som kan brukes som et øvingsverktøy for disipliner ryttere møter i det virkelige liv.

Lanseringen av My Horse and Me skal finne sted til høsten. De store versjonene utvikles av W!Games, mens Mistic tar seg av DS-versjonen. Ta turen innom Worthplaying for Ataris pressemelding og bilder.

Siste fra forsiden