Hete importnetter i Juiced 2

Gateraceren Juiced får en etterfølger, og her får vi bli en del av Hot Import Nights-sirkuset.

THQ har nå offisielt kunngjort Juiced 2: Hot Import Nights. I etterfølgeren til den populære Need for Speed-rivalen loves vi en adrenalinfylt driftingopplevelse og enorme muligheter til å skreddersy kjøretøyet vårt. Spillet kommer til Xbox 360, PS3, PS2, PSP, DS og PC, og lanseringen vil finne sted til høsten.

Den nye funksjonen britiske Juice Games ser ut til å være mest stolt av er "Driver DNA", som bygger opp en profil av kjørestilen din etter hvert som du spiller. Denne profilen vil så bli lagt ut for nedlastning for andre spillere, slik at de kan kjøre mot en slags virtuell klone av deg på sin maskin. I tillegg vil THQ samle sammen profilene til ulike kjendiser, og legge disse ut for nedlastning.

Hot Import Nights-lisensen betyr at spillerne får bli med det kjente bilshowet på turné, og oppleve den unike gateracingkulturen på nært hold. Her får vi sette kjøreferdighetene våre på prøve med populære DJ-er, modeller og musikere i bakgrunnen.

THQ lover en haug av ekte baner fra hele verden, avansert kunstig intelligens og omfattende onlinemuligheter, hvor du blant annet får mulighet til å vedde på resultatene av ulike løp. I tillegg til de mange nye funksjonene skal utviklerne ha jobbet kraftig med å raffinere gameplayet, baneutvalget og mulighetene til å skreddersy bilene.

Siste fra forsiden