Hidden & Dangerous 2: Sabre Squadron

Nå får gamere enda en sjanse til å være skjult og farlig, i den nye ekspansjonspakken til Hidden & Dangerous 2. Her er demoen.

Hidden & Dangerous 2: Sabre Squadron er en ekspansjonspakke til det kritikerroste Hidden & Dangerous 2 (som fikk karakteren ni her hos Gamer.no). Pakken inneholder ni nye enspilleroppdrag i en kampanje som strekker seg over fire ulike områder, samt muligheten til å spille alle disse oppdragene i samarbeid med andre over nettet eller LAN. Dessuten får vi tre nye "deathmatch"-kart, to nye "occupation"-kart og to nye "objective"-oppdrag for opp til 32 spillere.

En ekspansjonspakke til et krigsspill er naturligvis ikke komplett uten flere nye våpen, og Sabre Squadron tilbyr blant annet det tyske antitankvåpenet Panzerschrek, en signalpistol brukt av britiske SAS, en tysk G43-rifle og en PAK40-kanon. I tillegg loves det oppgradert kunstig intelligens, og det sier vi jo aldri nei takk til.

Demoen inneholder et kart som heter Ponte Grande, som befinner seg på Italia-støvelens fotball, idylliske Sicilia. Her får du prøve et enspilleroppdrag, samt LAN og internettspilling mot andre mennesker og boter. Demoen er på cirka 180 MB, og du finner den ved å følge disse lenkene:

Siste fra forsiden