Hjemmelaget Cthulhu-eventyr til butikkene

Anderson & The Legacy of Cthulhu er en interaktiv historie med elementer fra skytespill og eventyrspill.

JoWooD har fortalt at de vil gi ut et spill som heter Anderson & The Legacy of Cthulhu. Spillet er basert på H. P. Lovecrafts skremmende Cthulhu-mytos, hvor eldgamle og ekstremt onde vesener truer i skyggene. Spillet er under utvikling hos en gruppe Lovecraft-tilhengere som stort sett har jobbet med prosjektet på fritiden, og skal lanseres i løpet av andre kvartal 2007.

Anderson & The Legacy of Cthulhu beskrives som en underholdende opplevelse for en hver Lovecraft-tilhenger, og følger Robert D. Anderson, en privatetterforsker fra New York. I det første året av andre verdenskrig tar han turen til Tyskland (av alle steder), hvor han vil prøve å komme til bunns i sitt største mysterium; hvem forfedrene hans er.

Når han ankommer forfedrenes slott oppdager han uheldigvis en hemmelig, okkult gruppe SS-offiserer som kaller seg The Order of the Black Sun, og de mørke hemmelighetene de er i ferd med å grave frem, burde nok helst ha forblitt skjulte.

JoWooD forteller ikke spesielt mye om gameplayet i Anderson & The Legacy of Cthulhu, men forteller at vi kan se frem til en interaktiv roman med elementer fra både skytespill og eventyrspill. I tillegg til selve spillet, kan Lovecraft-tilhengere glede seg til en mengde spennende bonusmateriell.

Siste fra forsiden