Hjernetrim i Morphid Brood

I Morphid Brood, fra den nyoppstartede britiske utvikleren Games Faction, må du lede en gruppe merkelige vesener trygt gjennom en farlig jungel.

Morphid Brood blander hjernetrim og action, og gir deg ansvaret for noen merkelige vesener (kalt "brood"), som må hjelpes trygt gjennom en jungel full av farer og eldgamle ruiner. For å sørge for at de overlever den farefylte reisen gjennom jungelen, må du bruke hvert vesens unike egenskaper.

Noen av dem er for eksempel flinke til å forsvare seg mot fiender, mens andre er gode til å manipulere omgivelsene sine på fordelaktige måter. I tillegg til å bruke individuelle vesener, kan du få to av dem til å "smelte sammen", slik at du får nye vesener med flere forskjellige egenskaper. Hvis du leter godt nok finner du også små egg, og når disse ruges ut vil du kunne bestemme hvilke egenskaper de nyfødte vesenene skal ha.

Utviklerne av Morphid Brood lover en blanding av sanntidsstrategi, action og hjernetrim, som gir spillerne stor frihet til å spille slik de ønsker. Lanseringen av dette spillet vil finne sted i løpet av årets andre kvartal, og med på kjøpet får du et verktøy som lar deg designe dine egne kart og utfordringer.

Mer informasjon, samt noen tidlige skjermbilder, finner du hos Games Faction.

Siste fra forsiden