Hjernetrim med Buzz

Fra fest til hodebry

Sonys populære spørrespill prøver seg som hjernetrim.

Sonys spørrespill i Buzz-serien har gjort stor suksess, og nå prøver de seg med en liten vri. Et nytt Buzz Har blitt annonsert til PSP, men denne gangen dreier det seg om hjernetrim og gåteløsning.

Du kan prøve deg på fire ulike mentale disipliner.

Buzz: Brain Bender skal trene spillerens mentale evner i fire ulike kategorier: observasjon, analyse, hukommelse og matematikk. Nå er ikke hjernetrim akkurat et sjeldent fenomen på håndholdte konsoller, men Sony hevder Buzz byr på mer sjarm og humor en konkurrentene.

Selv om Buzz-spill vanligvis er myntet på grupper skal Brain Bender likevel ha en fyldig enspillerdel. Du får tre ulike moduser, inkludert treningsmodus, en modus hvor du må løse oppgaver under bestemte betingelser og en testmodus som lagrer resultatene dine og viser deg hvor mye du har forbedret deg.

Selve oppgavene består av alt fra å finne den raskeste veien gjennom en labyrint til å løse ligninger og kortleker. Det finnes også særere oppgaver, som å avgjøre hvor mye av en porsjon mat som har blitt spist.

Brain Bender har lokal flerspiller hvor opp til seks spillere deler på en PSP og spiller på omgang. Spillet kan også lagre opptil fire profiler hvis mer en en person vil prøve seg på testene i enspillerdelen.

Buzz: Brain Bender skal være i butikkene i løpet av vinteren.

Siste fra forsiden