Hjernetrim med Eets

Hva med å starte dagen med litt Lemmings-aktig hjernetrim? Klei Entertainment har akkurat lansert Eets.

Eets er et todimensjonalt hjernetrimspill som blander elementer fra Lemmings og The Incredible Machine. Du må sørge for at en artig liten skrue kommer seg gjennom en serie utfordrende brett, ved å manipulere følelsene hans og legge ut forskjellige brukbare ting rundt på landskapet.

Følelsene manipulerer du ved hjelp av spesielle marshmallow-ting, som spillfiguren eter så snart han kommer over dem. Er han glad og fornøyd, vil han bevege seg gjennom verden uten frykt. Er han sint, vil han blant annet hoppe lengre, og er han redd, vil han snu hver gang han kommer til et stup (i stedet for å hoppe, som han ellers ville ha gjort).

Dessuten kan du legge ut ting som hvaler, som kan suge til seg det som måtte befinne seg i nærheten (enten det er spillfiguren eller noe annet) og blåse det ut av pustehullet sitt. Totalt får vi over 20 forskjellige ting, en drøss med brett og muligheten til selv å lage nye brett, og så distribuere dem til andre Eets-spillere.

For mer informasjon, samt en nedlastbar prøveversjon (som fungerer i en time før du enten må betale eller slutte å spille), kan du besøke det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden