Homestar Runner blir spill

Nominert til beste spilltittel?

Telltale Games gjør klart til lansering av Strong Bad's Cool Game for Attractive People.

Den amerikanske utvikleren Telltale Games har hatt suksess med sine episodebaserte Sam & Max-spill. Nå har utvikleren skaffet seg en ny lisens, og annonserte i går kveld en ny episodebasert eventyrserie. Samtidig har de sikret en sterk kandidat i konkurransen om å ha den beste tittelen på et spill.

Teaser-video fra spillet

Vis større

Teaser: Strong Bad's Cool Game for Attractive People #1


Strong Bad's Cool Game for Attractive People er basert på den populære flash-tegneserien Homestar Runner av Mike og Matt Chapman. Hovedpersonen i spillet er den selverklærte tøffingen Strong Bad, som vanligvis tilbringer tiden med å fornærme folk som sender ham spørsmål på e-post.

Strong Bad legger av ukjente grunner ut på eventyr i Homestar Runner-verdenen og på veien møter han mange figurer fra serien. Tradisjonelle eventyrelementer er selvsagt på plass, og du får masse skrot å drasse rundt på mens du prøver å finne ut hva du skal bruke det til. Det skal også bli en god del dialogbasert gåteløsning.

Hvis du ikke har lyst til å følge historien i spillet kan du istedet spille minispill av Videlectrix (et fiktivt utviklerstudio) eller fordrive tiden med å lese e-post og bedrive telefonterror. Mange små overraskelser og ulike former for tidsfordriv skal være gjemt i hver episode.

Som Sam & Max vil vær enkelt episode av serien selges over nettet til PC, men denne gangen prøver Telltale seg også på en Wii-lansering. Strong Bad's Cool Game for Attractive People er designet hovedsakelig for Wii, og Telltale hevder dette er første gang noen utgir en episodebasert spillserie på en konsoll gjennom dens internettilkobling.

Strong Bad's Cool Game for Attractive People utvikles i nært samarbeid med brødrene Chapman, som også skal ta seg av stemmeskuespillet. Den første episoden slippes i juli, men det er foreløpig ikke oppgitt hvor mye den vil koste.

Siste fra forsiden