Åttende runde i Telenorligaen League of Legends

Hovedkampen endres - Royal Vikings stiller ikke lag

Byttes ut med Trikken - Byte.

Chris «Criiix» Gyldenås og Royal Vikings stiller ikke.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

Slik spilles åttende runde av Telenorligaen

Vis mer

Kl. 18:00: Fact Revolution - Major Militia
Kl. 18:00: DreamZ eSport - Nordavind DNB
Kl. 18:00: Team Singularity - Riddle Esports
Kl. 18:00: Byte - Trikken

Celestial - Royal Vikings (UTGÅR)

Alle kampene spilles søndag 31. mars.

Se resten av kampene som skal spilles fremover i terminlisten her

Søndag formiddag publiserte Gamer.no en sak med intervjuer av Håkon «KOOLBERG» Solberg i Celestial Gaming i forkant av hovedkampen i Telenorligaen. Litt senere tikket beskjeden inn om at Celestials motstander Royal Vikings ikke stiller lag til kampen. Det betyr at hovedkampen går ut, og erstattes av Trikken - Byte.

Se kampen mellom Trikken og Byte på vår Twitch-kanal søndag klokken 18:00 »

Konsekvensen av dette er det foreløpig ikke tatt en avgjørelse på, og Royal Vikings sliter allerede litt da de ikke stilte til andre kamp i forrige runde. Erling Rostvåg, liga- og turneringsansvarlig i Telenorligaen refererer til reglene på spørsmål om hva som skjer med laget.

– Reglene er ganske klare for en sak som dette. Å ikke stille til kamp i 1. divisjon fører til at laget trekkes fra ligaen, om det ikke er en veldig spesiell grunn til dette.

Gleder seg til å se Byte

Julian «DogSledder» Nash gleder seg til å se hva Byte har å by på.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Julian «DogSledder» Nash er kommentator i Telenorligaen, og begrunner valget av ny hovedkamp på følgende måte.

– Dagens sending mellom Royal Vikings og Celestial utgår som hovedkamp fordi Royal Vikings er usikker på om de kan stille lag. Vi sender derfor Byte mot Trikken i stedet. Royal Vikings har heller ikke levert dokumentasjon for deres kamp to mot Trikken, hvor en spiller fikk internettproblemer, noe som er gyldig grunn for utsettelse hvis det dokumenteres. Royal Vikings står derfor i fare for å bli trukket fra ligaen, om de ikke klarer å ordne opp, sier Nash før han legger til.

– Grunnen til at vi tar Byte mot Trikken i stedet, er fordi begge disse lagene kjemper om en plass enten i sluttspillet, eller for å unngå nedrykk. Vi har heller ikke vist noen kamper av Byte denne sesongen, så det er på høy tid. Veldig spent på hva disse lagene kan vise frem denne kampen, avslutter Nash.

Siste fra forsiden