So You Think You Can Cast

Hundrevis vil bli Norges nye spillkommentator

Søk nå dersom du vil delta i konkurransen i august.

Med hese stemmer pisker de opp stemingen, de jubler og fortviler med oss, de forklarer hva som skjer på skjermen og gjør opplevelsen morsom for alle som ser på. Spillkommentatorene (casterne) sørger med andre ord for at e-sportopplevelsen er optimal for publikum.

Norge trenger dyktige spillkommentatorer, og til høsten starter konkurransen «So You Think You Can Cast». Her vil talenter fra hele Norge få prøve seg i kommentatorstolen på de offisielle Gamer.no-ligaene i Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends og StarCraft II.

Under er uke etter annonseringen har vi fått inn over 160 søknader. Interessen og pågangen er så overveldende at vi ikke rekker å gjennomføre de to inntakene vi opprinnelig planla.

Det betyr at det kun blir én søknadsfrist: Søndag 13. juli. Deretter går alle søkere gjennom en audition for å kvalifisere seg til konkurransen.

Alt i den endelige konkurransen vil foregå live, og det er seerne som stemmer på hvem som skal gå videre i hver runde. Til slutt skal vi sitte igjen med seks heldige vinnere – to i hvert spill.

Alle vinnerne vil få alt de trenger for å gjøre karriere som spillkommentator. Vi sponser dem med utstyr og tilrettelegger for faglige utvikling blant annet gjennom opplæring og tips fra noen av verdens beste castere hos ESL. De vil også få mulighet til å bli en fast del av Gamers kommentatorteam, med resultatbasert inntjening via reklameinntekter.

Les mer om konkurransen og meld deg på her »

Siste fra forsiden