Hunting Unlimited 4

Liker du å gå på jakt, men foretrekker å gjøre det uten å bli våt, kald og sliten? Kanskje Hunting Unlimited 4 er noe for deg.

Hunting Unlimited 4 er et jaktspill der du får legge ut i villmarken for å skyte storvilt som elg, bjørn og hjort. Spillet lar deg reise til ulike jaktområder i USA, Canada og Afrika, og hvert sted har sine egne unike utfordringer.

I forhold til tidligere Hunting Unlimited-spill, får vi blant annet et forbedret redigeringsverktøy som lar deg designe dine egne jaktoppdrag. Dessuten har de tsjekkiske utviklerne forbedret den kunstige intelligensen til dyrene, slik at oppførselen deres blir mer autentisk.

Om du liker tanken på dette spillet, kan du nå laste ned en prøveversjon som lar deg spille i en time før du må betale for å få mulighet til å spille videre. Det vil si at du får tilgang på alt spillet har å by på, slik at det blir lettere å gjøre seg opp en mening om dette spillet er verd pengene dine eller ikke.

Installasjonsfilen til Hunting Unlimited 4 er på 350 MB. Om du trenger litt mer informasjon før du bestemmer deg for å laste ned, kan du sjekke den offisielle produktsiden hos SCS Software, samt noen skjermbilder fra spillet.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden