Huxley til høsten

NHN distribuerer i vesten

PC-versjonen av flerspillerskytespillet Huxley skal lanseres mot slutten av året.

Det massive flerspillerbaserte skytespillet Huxley har vært under utvikling i lang tid, og nå er det klart at den amerikanske delen av koreanske NHN vil stå for distribusjonen av spillet i vesten.

Huxley så lekkert ut allerede i 2006.

De vil lansere Huxley på ijji.com, en portal for flerspillerspill. Lanseringen vil finne sted mot slutten av året, men pressemeldingen sier ikke noe om en butikkversjon av spillet.

Det fortelles heller ingen ting om den tidligere kunngjorte Xbox 360-versjonen, men utvikler Webzen har i lengre tid sagt at planen er å lansere denne omtrent seks måneder etter PC-versjonen.

I Huxley kjemper tre raser i en tilsynelatende evigvarende konflikt. Du kan velge å spille som Sapiens eller Alternatives, som begge trues av en mystisk hybridrase.

Spillet skal levere spenningen og den rike opplevelsen vi kjenner fra MMORPG-spill, samtidig som vi får actionopplevelsen fra et førstepersons skytespill. Handlingen foregår i en dynamisk by, og alt spilleren foretar seg får konsekvenser for verden rundt ham.

Utviklerne skryter av svært omfattende kamper, hvor spillerne må benytte seg av strategi og samarbeid for å vinne. I tillegg til omfattende muligheter for spiller mot spiller-kamp, fortelles det også om datastyrte motstandere med svært avansert kunstig intelligens.

Mer informasjon om Huxley kan du finne på spillets nettsted.

Siste fra forsiden